top of page

SPORTS
COACHING

Kun online mentorforløb

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

TALENTFORLØB

HAR DU EN DRØM OM AT BLIVE PROFESSIONEL FODBOLDSPILLER?

Hvis du går med drømmen og ambitionen om at blive professionel fodboldspiller eller bare gerne vil gøre mere for at blive endnu bedre til fodbold, kan du blive en del af mit team!
Vi arbejder i skyggen, og fokuserer udelukkende på hvordan vi kan optimere os selv til at blive bedre fodboldspillere. Fodbold handler nemlig ikke kun om at sparke til en bold. Vi peger ikke fingre, eller sammenligner os med andre, men har fuldt fokus på os selv hver især.

Som fodboldspiller tilknyttet mit team, får du alt hvad du skal bruge for at optimere din hverdag og dit spil. Det gælder både ernæringsforståelse, mentaltræning, muskel og kropsviden, fodboldfaglig forståelse og ikke mindst forståelse af din rolle på banen, på holdet og for træneren. Dit forløb er 100 % personligt og derfor får du også personlig coaching og vejledning.

MIN EGEN HISTORIE

Fra jeg var 14 til jeg var 33 spillede jeg fodbold på kontrakt, hvoraf størstedelen af tiden var som professionel.
Jeg har spillet i landets højeste rækker far Supperliga til Danmarksserie. Igennem en fodboldrejse med op- og nedture har jeg gjort mig en masse erfaring om hvad man skal gøre og ligeså vigtigt - ikke skal gøre.
Som 20 årig mistede jeg min far 8 timer efter jeg fik debut i Superligaen. En historie der både er udgivet som podcast, i skrevne medier og til TV. Du kan høre historien på bold.dk's podcast FART PÅ. Afsnittet hedder "mistede sin far 8 timer efter debut" og på min egen podcast "Podcasten MAND" hvor jeg selv agerer gæst i studiet og fortæller min historie. Der er desuden video af episoden på min Instagram som er sendt på TV i samme forbindelse.
Med en kombination af min erfaring som professionel fodboldspiller og min uddannelse som personlig træner, har jeg en pakke som meget få mennesker i landet har. Jeg ved at vi er årtier bagud på vores talentudvikling. Jeg ved dog at jeg med min viden, kan give DIG et særligt forspring der både vil udvikle dig hurtigere og bedre.
Udover rollen som din mentor, coach og træner - påtager jeg mig også rollen som din agent, såfremt det ønskes.

Jeg tager selvfølgelig ingen ekstra honorarer for mit arbejde.

Skal du ikke have studenterhuen af eller hvad?

I podcasten "Fart På" fortæller Kevin om den episode, hvor han består sin afgørende engelskeksamen og kører direkte til Randers for at spille sin første kamp for Esbjerg fB.

Fra den dag flytter Kevin til Esbjerg og starter sit liv som professionel fodboldspiller.

bottom of page