top of page
Kevin coach 1_edited_edited.jpg

DET UKENDTE
FOREDRAG

For unge og voksne

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

FORANDRING OG HANDLING

For unge ildsjæle i klubber, foreninger, skoler og institutioner.

Med en historie der kan få stort set hvem som helst til at græde, kan jeg motivere, inspirere og give redskaber til en opnåelse af en fremtid med mere succes, håb og glæde. Både fodboldklubber og efterskoler har allerede mærket effekten af mit foredrag, og jeg er altid klar på endnu en udfordring.

 

Mit foredrag er tilegnet ildsjæle der har godt af et skub bagi. Uanset om det er elite sportsfolk eller udsatte unge, vil mit foredrag, med udgangspunkt i min egen historie, kunne påvirke det mentale fokus, seriøsiteten og ikke mindst troen på egne evner. Jeg er gået hele vejen fra drøm til virkelighed og har mærket, oplevet og set hvad det kræver. Men samtidig kan jeg også fortælle hvilken leg det har været.

Med min baggrund som certificeret personlig træner, vil jeg også uddanne unge i korrekt næring, søvn samt mentalt fokus. Der findes mange myter i fitnessbranchen, som særligt sociale medier er med til enten at forstærke eller forvrænge.
 

Kontakt mig og lad mig, med troen på egne evner, være med til at ændre verdenssynet på jeres unge ildsjæle.

MIN EGEN HISTORIE

Fra jeg var 14 til jeg var 33 spillede jeg fodbold på kontrakt, hvoraf størstedelen af tiden var som professionel.
Jeg har spillet i landet højeste rækker far Supperliga til Danmarksserie. Igennem en fodboldrejse med op- og nedture har jeg gjort mig en masse erfaring om hvad man skal gøre, og ligeså vigtigt - ikke skal gøre.
Som 20 årig mistede jeg min far, 8 timer efter jeg fik debut i Superligaen. En historie der både er udgivet som podcast, i skrevne medier og til TV. Du kan høre historien på bold.dk podcast "mistede sin far 8 timer efter debut" og på min egen podcast "Podcasten MAND" hvor jeg selv agerer gæst i studiet og fortæller min historie. Der er desuden video af episoden på min Instagram som er sendt på TV i samme forbindelse.
Men en kombination af min erfaring som professionel fodboldspiller og min uddannelse som personlig træner, har jeg en pakke som meget få mennesker i landet har. Desuden har jeg en ekstremt god evne til at connecte med unge mennesker og få dem til at lytte. Jeg er typen der går efter det jeg tror på, og de samme egenskaber kan jeg påvirke andre til at udvikle.

I dag arbejder jeg som tatovør, podcastvært og sportsmentor. 3 fag jeg lever- og ånder for.

8 TIMER DER
FORANDREDE MIT
LIV FOR EVIGT!

I podcasten "Tæt På" fortæller Kevin om perioden hvor han kæmpede for at opnå sin debut i Superligaen sideløbende med hans fars kræftforløb.

Følelserne, presset, succesen og tabet af sin far satte store ar på sjælen, hvorefter Kevin arbejdede med nogle af landets bedste mentaltrænere. Kevin udviklede en ubrydelig psyke, som han i dag bruger til at motivere og inspirere unge fodboldtalenter.

bottom of page